Vacature Salarisadministrateur

Vacature Salarisadministrateur

bij Administratiekantoor Bodegraven

parttime 8-16 uur per week

werken bij administratiekantoor bodegraven

Administratiekantoor Bodegraven groeit stevig door. Vanuit ons nieuwe kantoor in de Willemstraat (aan het Willemsplein) in het centrum van Bodegraven werken we met een enthousiast en betrokken team voor veel lokale ondernemers en bedrijven in onze regio. Wij staan bekend om onze no-nonsense aanpak en een persoonlijke benadering. Kwaliteit en goede begeleiding is waar onze klanten altijd op kunnen vertrouwen.

Salarisadministrateur parttime vacature

Wij zijn op zoek naar een ervaren Salarisadministrateur die ons team wil komen versterken. Je werkt zelfstandig, 1 tot 2 dagen per week en de werktijden kunnen in overleg bepaald worden. Wil je eventueel meer dagen werken, dan hebben we voldoende aanvullende administratieve werkzaamheden.

Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken en controleren van salarisadministraties van onze klanten. Met jouw ervaring ben je in staat om vragen van klanten te beantwoorden over salarissen en personeelszaken. In jouw functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van actuele wet- en regelgeving.

Jouw expertise en eigenschappen

  • Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
  • Ervaring met software voor salarisadministratie en eventueel boekhouding
  • Zelfstandig verwerken van salarissen
  • Enthousiast en gedreven in je vak
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Sociaal en collegiaal
  • Woonachtig in omgeving Bodegraven

Solliciteren op deze vacature

Wil jij graag aansluiten bij het team van Administratiekantoor Bodegraven en beschik jij over de expertise en eigenschappen die wij belangrijk vinden voor deze functie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Je kunt een email sturen met als onderwerp ‘sollicitatie salarisadministrateur’ naar  info@akbodegraven.nl  t.a.v. Dennis Lutjes. Voeg daar een actueel CV en een korte motivatie bij zodat wij alvast een goede eerste indruk van je krijgen. We kijken naar je uit!

Administratiekantoor Bodegraven werkt alleen met eigen arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij zijn niet geïnteresseerd in diensten van uitzendbureaus of externe bemiddeling op het gebied van werving en selectie.